4.9 ud af 5 stjerner

Rottebekæmpelse for private og erhverv

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Undgå rotter i din kloak med vores rottesikring

Hvis der er tegn på rotter i din kloak, eller hvis du har en mistanke om rotter, så kan en rottesikring i form af en rottespærre være en rigtig god løsning. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS er vi eksperter inden for både forebyggelse og bekæmpelse af en række forskellige typer skadedyr, herunder også rotter.

Vi tilbyder derfor en professionel rottebekæmpelse for både privatpersoner, kommuner og erhvervskunder i form af blandt andet en montering af rottespærre. Dette arbejde udfører vi både i Svendborg, Middelfart og på resten af Fyn samt i Trekantområdet.

  • Pakke 1 2.500 kr. inkl. moms

    Montering og installation af 1 stk. rottespærre – udføres af autoriseret kloakmester.

  • Pakke 2 2.500 kr. inkl. moms

    Montering og installation af 1 stk. rottespærre – udføres af autoriseret kloakmester. ​1 års serviceaftale inkl. 1 rensning. Efterfølgende serviceaftale til kun 500 kr. inkl. moms pr. år.

Derfor skal du investere i rottebekæmpelse

Der er flere gode grunde til, at du bør investere i en professionel rottebekæmpelse og rottesikring, hvis du har en mistanke om, at du har rotter på din grund, eller hvis du helt ønsker at undgå rotter. Rotter kan blandt andet forårsage store og dyre skader på kloakken, og derudover er de også bærere af en række forskellige smitsomme sygdomme, som kan være utrolig farlige for mennesker. Af disse grunde kan det altid betale sig at investere i et få monteret en rottespærre i kloakken, som forhindrer, at rotterne kan komme ind.

Rottespærren bliver monteret i kloakkens afløbssystem og har til formål at sikre, at der ikke kan komme rotter ind i kloakken, samtidig med at spildevand fortsat kan løbe igennem.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Kontakt os med din bestilling eller få svar på dine spørgsmål

Kontakt os gerne allerede i dag for at bestille rottesikring eller rottebekæmpelse på din grund eller for at få svar på dine spørgsmål.