4.9 ud af 5 stjerner

Professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ

C.C Skadedyr Service logo

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Vi bekæmper husmår på hele Fyn

Er din bolig blevet ramt af skægkræ, og leder du i den forbindelse efter professionel hjælp til at slippe af med dem igen? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS udfører vi professionel og effektiv bekæmpelse af skægkræ, og vi vil meget gerne hjælpe dig af med dine ubudne gæster. Vi har base i Ryslinge, men vi kører gerne ud til både privat- og erhvervskunder i Svendborg, Middelfart, Odense og andre steder på Fyn, for at hjælpe med bekæmpelse af skægkræ.

Derfor skal du lade os klare arbejdet

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør lade os stå for bekæmpelsen af skrægkræ. Først og fremmest har vi mange års erfaringen inden for skadedyrsbekæmpelse, og vi ved derfor præcis hvordan vi skal gribe opgaven an.

Vi starter altid en opgave med at kigge på eventuelle skader, hvorefter det inficerede område rengøres. Derefter begynder vi at sprøjte området med vores specialprodukt til bekæmpelse af skægkræ.

Produktet er hverken farligt for mennesker eller dyr, men vi anbefaler naturligvis, at der ikke nogle hjemme, når vi sprøjtebehandler din bolig.

Derudover er naturligvis meget grundige i vores arbejde, og vi forlader ikke opgaven før, vi selv er helt tilfredse med resultatet.

Derudover har vi en S1-autorisatiom, som betyder at vi er autoriseret til at udføre bekæmpelse af skrægkræ og andre skadedyr.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skægkræ her

Ønsker du vores hjælp til bekæmpelse af skægkræ, eller sidder du med nogle spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer også gerne ud og besigtiger din opgave og skader, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på bekæmpelse af skægkræ til dig.​ Vi hjælper også med borebille bekæmpelse.