4.9 ud af 5 stjerner

Myrebekæmpelse

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Få dygtige fagfolk til at løse dine problemer med myrer hurtigt og effektivt

Har du problemer med myrer, og ønsker du professionel myrebekæmpelse? Så lad os hjælpe dig. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor ekspertise med bekæmpelse af myrer. Vi servicerer private, erhverv og kommuner. Med udgangspunkt fra Svendborg og Middelfart dækker vi hele Fyn og Trekantområdet.

Du døjer højst sandsynligt med denne art

Den sorte havemyre (Lasius niger) er en meget almindelig myre i haven, indkørsel og terrassen. Det er denne myreart, man vil støde på i huse i langt de fleste tilfælde. Når en af myreboets arbejdere finder f.eks. noget sødt, så giver de beskeden videre og snart vil der være en livlig trafik frem og tilbage fra fundet og hjem til boet. Det er meget sjældent, at den sorte havemyre gør egentlig skade på vores bygninger, indkørsel og terrasse.

De skal dog stadig bekæmpes, eftersom de:

  • ​Er til stor gene, når de kravler rundt i fødevarer
  • ​Er uhygiejniske, da de overfører bakterier fra affald til fødevarer
  • ​De kan etablere et bo under gulvene, så hele hjemmet pludselig vrimler med flyvemyrer

Har du problemer med myrer i huset?

​Vi har stor erfaring med professionel myrebekæmpelse. Lokkedåser med ædegift og spærrebælter med kontaktgift er typisk de mest effektive løsninger.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Sådan bekæmper vi myrerne

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS starter vi med en forebyggende behandling udvendig langs soklen rundt om boligen. På den måde etablerer vi en barriere mod indtrængende myrer. Er myerne kommet ind i boligen, suppleres bekæmpelsen med special lokkedåser, som kan genbruges og fyldes igen.

Få et godt tilbud på bekæmpelse af myrer

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores service, hvor vi også bl.a. tilbyder hvepse bekæmpelse og rottebekæmpelse. Vi tager gerne en snak om hvilken slags myrer eller skadedyr, der er tale om.

Herefter kan vi udarbejde et tilbud på en effektiv myrebekæmpelse eller skadedyrsbekæmpelse. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning om, hvad du selv kan gøre.