4.9 ud af 5 stjerner

Fuglesikring af bygninger

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Beskyt din bygning mod fuglene

I Danmark lever der flere millioner fugle, men det er ikke alle steder, de er lige velkomne. Fugle kan nemlig forårsage store skader på bygninger, og derfor kan det være en god ide at få foretaget en optimal fuglesikring på sit hus eller sin erhvervsbygning. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS står vi gerne klar til at hjælpe dig med en professionel fuglesikring. Vi kører både ud til opgaver for private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder i Svendborg, Middelfart og omegn samt på resten af Fyn.

Derfor er fuglesikring nødvendig

Fuglesikring kan være nødvendig på bygninger af flere forskellige årsager. Først og fremmest giver de store mængder afføring et grimt udseende på bygningen, hvilket kan give ekstra omkostninger til rengøringen. Herudover indeholder fugleklatterne nogle stoffer, som kan forårsage skader på både tag og resten af bygningen. Det kan for eksempel være i form af lækager, ligesom fuglens klør kan gøre skade på bløde materialer.

Fuglene bygger desuden reder mange forskellige steder. Gør de det i husets ventilationskanal eller skorsten, kan det blokere systemet, hvilket kan forårsage brandfare og oversvømmelser. Derudover kan fugle føre til både maddiker og andre skadedyr, og de kan forårsage både støj- og lugtgener.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at få foretaget fuglesikring på sin bygning.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

5 gode grunde til at vælge os til fuglesikring af din bygning

Der er især 5 gode grunde til at vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med fuglesikring af din bygning, som vi ønsker at fremhæve:

  1. Vi udfører vores arbejde grundigt
  2. Vi leverer en god service
  3. Vores ansatte er rolige og har en god situationsfornemmelse
  4. Vi tilbyder rimelige priser
  5. ​Vi tilbyder kyndig vejledning

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordele ved fuglesikring, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.