4.9 ud af 5 stjerner

Husmår bekæmpelse for private og erhverv

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Vi bekæmper husmår på hele Fyn

Har du fået ubudne gæster i hjemmet eller i virksomheden, og er der tale om en husmår? Hos C.C. Skadedyrs Service ApS er vi specialister inden for bekæmpelse af skadedyr af forskellig art for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi tilbyder derfor også husmår bekæmpelse. Det kan for eksempel være i Svendborg, Middelfart eller Odense.

Hvad er tegnene på husmår?

En husmår færdes typisk mellem loftet og taget, hvor den blandt andet kan forårsage skader på både tag og isolering. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en husmår, du har besøg af, eller om det er et andet skadedyr? Vi har samlet en oversigt over de typiske tegn på, at det er en husmår, du har fået besøg af:

En husmår er mest aktiv om natten, men om sommeren, hvor nætterne er korte, kan den også godt være aktiv i løbet af dagen.

En husmår kan larme en del på loftet, ligesom det er tilfældet med både mus og rotter.

Husmårens afføring er nem at kende. Ofte udvælger den et hjørne eller lignende på loftet, hvor den besørger. Her vil ekskrementerne hobe sig op over tid. De er ca. 8-10 centimeter lange, 1-2 centimeter tykke og indeholder både fjer, knoglerester og hår.

Hvis du har besøg af en husmår, kan det typisk lugtes. Både urinen og afføringen lugter kraftigt, og derudover slæber den også ådsler med ind.​

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Derfor skal du vælge os til din husmår bekæmpelse

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med husmår bekæmpelse. Her kan især nævnes:

  1. Vi udfører vores arbejde grundigt til rimelige priser
  2. Vi leverer en god service
  3. Vi sikrer dig kyndig vejledning
  4. Vores ansatte har ro i sindet
  5. Vi har en god situationsfornemmelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud på husmår bekæmpelse.​ Vi tilbyder også muldvarpebekæmpelse.