4.9 ud af 5 stjerner

Professionel bekæmpelse af møl udføres

C.C Skadedyr Service logo

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Autoriseret mølbekæmpelse

Har du opdaget møl i dit hjem, og mangler du i den forbindelse professionel hjælp til at bekæmpe dem? Hvis ja, så er du havnet det helt rigtige sted. C.C. Skadedyrsservice er et autoriseret skadedyrsfirma, og vi tilbyder bl.a. hurtig og effektiv bekæmpelse af møl. Vi er beliggende i Ryslinge, men vi gerne ud til opgaver i Svendborg, Middelfart, Odense og andre steder på Fyn. Så hvis du mangler professionel hjælp til bekæmpelse af møl eller andre skadedyr, så giv os endelig et kald.

Vi har mange års erfaring inden for bekæmpelse af skadedyr

På baggrund af vores mangeårige erfaring, ved vi præcis, hvordan vi bedst muligt bekæmper møl hurtigt og effektivt. Der findes flere forskellige arter af møl, og hos C.C Skadedyrsservice har vi stor erfaring med at bekæmpe dem alle.

Vi benytter os af et specialprodukt til bekæmpelse af møl, som vi sprøjter det inficerede område med. Produktet er hverken skadeligt for mennesker eller dyr, men vi anbefaler at ingen opholder sig hjemme, når vi udfører behandlingen.

Når behandlingen er udført, står vi naturligvis altid klar med gode råd og vejledning i, hvordan du selv bedst muligt forebygger at du ikke får nye møl efterfølgende.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af møl

Er dit hjem plaget af møl, og har du brug for vores hjælp? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer meget gerne ud og besigtiger din opgaver, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på mølbekæmpelse hjemme hos dig. Vi tilbyder også bekæmpelse af væggelus.

Vi ser frem til at høre fra dig!​