4.9 ud af 5 stjerner

Bekæmpelse af mus for private og erhverv

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Slip af med mus i huset

Har du fået mus under gulvet, i væggen, på loftet eller et andet sted i dit hus? Så kan det godt betale sig at sætte ind med en professionel musebekæmpelse. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor erfaring inden for bekæmpelse af mus, som vi udfører for både private husejere og erhvervskunder, og vi hjælper derfor også gerne dig med at slippe af med de uønskede mus på din grund. Vi bekæmper blandt andet mus og mange andre skadedyr i Svendborg, Middelfart og omegn samt på hele det øvrige Fyn.

Derfor skal mus bekæmpes

Der er mange gode grunde til, at musene indendørs i dit hus skal bekæmpes, så snart du opdager dem.

Først og fremmest er mus altædende – de spiser simpelthen alt. De bygger huler og reder i husets isolering, på loftet og under gulvbrædder samt flere andre lignende steder, og typisk slår de sig også ned i nærheden af køkkenet. Her kan de blandt andet forurene fødevarer med deres urin og ekskrementer, som kan indebære en vis smittefare for mennesker.

De gnaver i alt fra træværk og møbler til sengetøj og gardiner, og de kan dermed også gøre skade på bygningens elektriske installationer. I nogle tilfælde kan de sågar forårsage både brande og kortslutninger!

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

5 fordele ved at lade os stå for din musebekæmpelse

Når du vælger os til bekæmpelse af mus i hus eller sommerhus, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. Vi er grundige i vores arbejde
  2. Vi følger Miljøstyrelsens regler
  3. ​Vi benytter os kun af godkendte bekæmpelsesmidler
  4. Vi leverer en god service
  5. Vi har en god situationsfornemmelse og ro i sindet

Kontakt os og få beregnet en pris på bekæmpelse af mus

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget bekæmpelse af mus koster hos os, så kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi besvarer også gerne dine eventuelle spørgsmål, ligesom vi står klar med rådgivning og vejledning.