4.9 ud af 5 stjerner

Bekæmpelse af muldvarpe tilbydes

hveps

Indhent et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Professionel bekæmpelse af muldvarper

Selvom muldvarper af mange er kendt for at være et sødt pelsdyr, så opdager mange husejere, at sandheden er en helt anden, når muldvarperne går i gang med at grave hele haven op. Muldvarper er skadedyr, og har du fået besøg af dem på din grund, er det nødvendigt med en muldvarpebekæmpelse.

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS hjælper vi dig gerne med at bekæmpe muldvarperne på din grund, så du kan få din have tilbage. Vi tilbyder bekæmpelse af muldvarper i form af fældefangst og gasning (hvor det er muligt og lovligt) for både private husejere og erhvervskunder på hele Fyn, men vi kører særligt ofte ud til opgaver hos kunder i Middelfart, Svendborg og Odense.

Kan man selv bekæmpe muldvarperne?

Du kan i princippet godt selv gå i gang med at bekæmpe muldvarperne på din grund. Som privat husejer er det lovligt at foretage muldvarpebekæmpelse på egen hånd i haven, men det kan dog være utroligt svært at fange dem, da de graver tunneller og underjordiske gangsystemer, der kan dække et meget stort areal.​

Derfor kan det godt betale sig at hyre professionel hjælp til muldvarpebekæmpelse, hvis du vil være sikker på at få ram på dem, så du kan få din have tilbage.

Når du vælger at lade os stå for din muldvarpebekæmpelse, så kan du forvente, at vi har en stor viden om skadedyret, som gør, at vi ved, hvordan muldvarperne skal bekæmpes. Samtidig er vi grundige, og vi tilbyder altid en god service, der blandt andet indebærer kyndig vejledning og rådgivning. Alle vores ansatte har ro i sindet og en god situationsfornemmelse.

Derfor er vi de bedste

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Kontakt os og indhent tilbud på bekæmpelse af muldvarper

Hvis du har muldvarper på din grund, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at få beregnet en pris på muldvarpebekæmpelse. Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave.​ Vi tilbyder også bekæmpelse af husmår.